Відвідувачі
110
Статті
1093
Перегляди статей
356648

ost dzvonyk 2018

                                                                                             Свято останнього дзвоника
З першим весняним промінням сонця, ніжним проліском прилинула до учнів 11 класу Турятського НВК остання шкільна весна, а з нею радісне і сумне свято останнього дзвоника.
Справді час летить невблаганно швидко. І особливо це відчувають сьогодні наші найстарші учні, для яких прийшла пора прощатися зі школою, із шкільним дитинством.   


 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні саме вони – учні 11-х класів – є найпочеснішими гостями нашого свята.    

З напутніми словами до учнів звернулись голова районної ради – Панчук Петро Володимирович, директор школи Гуштюк Наталя Дмитрівна, сільський голова – Дуткович Іван Степанович, батьки – Пинзару Ольга Михайлівна та Вербицький Дмитро Васильович.   

    
Дорогі випускники! Сьогодні ви ввійдете в новий для вас світ. Ми віримо, що удача і щастя будуть вам вірними супутниками в цій дорозі, а чарівна музика дитинства звучатиме у вашому серці переливчастою піснею шкільного дзвінка. Сьогодні особливий дзвінок, не схожий ні на один з тих, які звучали упродовж навчального року. Він – як рубіж між дитинством і дорослим життям. Дитинство позаду. Що буде в майбутньому – знає лише доля. Але ніколи не забувайте тих, хто подарував вам світлу і добру казку шкільного дитинства у рідній школі!     

Випускників привітали майбутні та теперішні першокласники.   

Дипломи одержали переможці ІІ етапу предметних олімпіад та конкурсів.  

Останній дзвоник у цьому навчальному році 

Закриття урочистої лінійки